Schuldhulpverlening

Diensten Welke Wij Leveren

Service Agency heeft jaren ervaring met een platform waar men eenvoudig en met kwaliteit nutsvoorzieningen kan afnemen zoals : Energie, Internet, TV, Mobiel, Vaste telefonie, Verzekeringen en Duurzame producten.

Energie

Particulier
&
Zakelijk

Internet

Particulier
&
Zakelijk

Water

Particulier
&
Zakelijk

Verzekeringen

Particulier
&
Zakelijk

Zonnepanelen

Particulier
&
Zakelijk

Mobiel

Particulier
&
Zakelijk

Onze kosteloze dienstverlening voor een kwetsbare groep mensen

Service Agency is gespecialiseerd in het helpen van mensen die onder bewind staan. Voor deze kwetsbare doelgroep is het in de meeste gevallen een probleem om overeenkomsten af te sluiten. De leveranciers die zonder problemen een overeenkomst aanbieden aan uw cliënten rekenen hiervoor in veel gevallen een aanzienlijk hogere prijs dan nodig. Aan deze oneerlijke positie heeft Service Agency dankzij haar goede netwerk een einde gemaakt. Vanaf nu kunnen ook zij gebruik maken van de goedkoopste aanbieders.

Onze dienstverlening omvat:

Energie

TV/Internet/Bellen

Verzekeringen (via gecertificeerde intermediairs)

Wat hebben wij nog meer te bieden?

Gespecialiseerde afdeling voor bewindvoering binnen Service Agency
Je eigen online omgeving waar je zelf voor al je cliënten alle energiezaken kunt regelen

Cliënten betalen geen borg
Spoedinhuizing bij een dreigende afsluiting
Transparantie over het te betalen termijnbedrag
Eigen contactpersoon
Melding bij een overstap van een cliënt

 

Wilt u gebruik maken van onze kosteloze dienstverlening en uw cliënten het beste en goedkoopste geven wat de markt te bieden heeft, neem dan nu vrijblijvend contact met ons op door een mail te sturen naar: bewindvoering@service-agency.nl

Nationaal hulpfonds

Wij steunen graag op eigen bodem

Stichting Nationaal Hulp Fonds (SNHF) is opgericht om sociaal en maatschappelijk te ondersteunen in eigen land. Natuurlijk wordt er door talloze goede doelen veel en goed werk verricht in het buitenland met steun van donateurs. Maar hoe vergaat het onze eigen mensen? Hoe is het gesteld met de kwetsbare kinderen in ons eigen kikkerlandje? Op die vraag is het antwoord in veel gevallen schrijnend en onverteerbaar. Het sociaal vangnet is ontoereikend en veel mensen leven daardoor in omstandigheden die Nederland onwaardig is. Met jouw hulp kan het Nationaal Hulp Fonds het bestaan van deze vergeten groep mensen wat verlichten.

Denk bijvoorbeeld aan de kinderen die niet mee kunnen op schoolreisje omdat papa en/of mama de eigen bijdrage niet kunnen betalen. SNHF zorgt er o.a. samen met jou voor dat deze kinderen geen verdriet ervaren wanneer ze niet mee kunnen.

Een ander voorbeeld waar SNHF zich op richt is het grote aantal mensen die afhankelijk is van schuldhulp en vaak zelfs onder bewind staat. Nu de economie op volle toeren draait wordt deze grote groep mensen te vaak vergeten. Een basisbehoefte als gas en elektra is voor veel van deze mensen niet meer vanzelfsprekend en door achterstanden en borgsommen die niet betaald kunnen worden zitten deze mensen en hun kinderen letterlijk in kou.

SNHF trekt zich het lot van deze mensen aan en helpt waar nodig.